Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

  • modalitate de plata card online – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 100 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 100 lei se percepe o taxa de transport in valoare de 20 lei/
  • modalitate de plata cash/ramburs – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 100 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 100 lei se percepe o taxa de transport in valoare de 20 lei/


Dupa expedierea comenzii, in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

  • Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site (Departament Vanzari), mai exact: comanda va fi preluata de un agent de vanzari , agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului / produselor din comanda dupa care va contacta telefonic clientul pentru informarea disponibilitatii produselor si eventuala validare a comenzii.
  • Dupa validarea comenzii de catre client, comanda va putea fi livrata prin curier rapid, conform datelor mentionate de client.
  • In zilele lucratoare ( L-V) comenzile inregistrate si confirmate pana in ora 14:00 se vor livra la curier in aceasi zi. Comenzile inregistrate si confirmate dupa ora 14:00 se vor livra a doua zi la curier. Comezile inregistrate sambata si duminica se vor confima si vor fi livrate la curier in ziua de luni.
  • Termenul de livrare curier este de 24-48 ore de la ridicarea coletului din sediul  Sanabio Romania.