
Ulei de cafea bio

100% Natural


Sticla la – 250ml
Ulei de cafea bio
Locuinta initiala a arbustului de cafea se afla in padurile de sud-vest din Etiopia. Cafeaua a ajuns pentru prima data in Europa, dupa ce turcii au asediat orasul Viena in 1683. Desi arbustul de cafea nu este foarte pretentios, planta prospera doar pe un sol si un climat specific. Arbustul de cafea are nevoie de un climat de 15 pana la 30 ° C si o locatie umbroasa si umeda. Puteti gasi tufisul de cafea pana la o inaltime de 1000 de metri. Fructele arborelui de cafea sunt de marimea cireselor. La inceput sunt de culoare verde inchis, dar imediat ce sunt coapte, culoarea devine galbena treptat si apoi rosie. Cand sunt complet coapte, sunt negru violet. Stratul exterior al fructelor este alcatuit dintr-o carne suculenta, dulce, iar cele doua seminte inchise de carne sunt inconjurate individual de o coaja asemanatoare, neteda si de culoare paie.
Aplicatii:
Acest ulei de cafea bio este extras din semintele cafelei (Coffea arabica) prin presare mecanica la rece. Apoi uleiul este filtrat. Este de culoare verde-maro, cu un miros caracteristic. Acest ulei de cafea bio si aplicatiile sale: in produse cosmetice, uleiul de boabe de cafea este utilizat in hidratante si lotiuni pentru ingrijirea corpului. Mai mult, acest ulei de cafea bio este utilizat in industria chimica pentru producerea de steroli, derivati de sterol si vitamina D.
Proprietatile uleiului de cafea bio
- hidratare excelent
- mentinerea optima a nivelului de hidratare al epidermei
- purificarea pielii
Mod de utilizare
- in cosmetica: uleiuri de masaj, creme si uleiuri anticelulitice, seruri, balsam de buze, ruj, creme, emulsii, unt de corp, gomaj, tratamente spa, sapunuri, lumanari parfumate, parfumuri in baza uleioasa
- industria chimica pentru producerea de steroli, derivati de steroli
Recomandari, aplicatii ulei de cafea bio
- tratamentul celulitei
- dispozitive de odorizare
- lumanari parfumate
Date de siguranta, precautii in utilizare
- persoanele alergice la oleaginoase sa consulte un medic inainte de utilizarea uleiului